Untitled
16 aug 2014
week 61: 8 t/m 14 augustus

Op 08 augustus heeft Laura eindelijk ook een keer “papa” gezegd!
Mark en opa Van Mierlo hebben op 09 augustus de balken voor de schommel aan het speelhuisje bevestigd.
Op 10 augustus kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars Pluisje weer ophalen. ’s Middags kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Willeke en oom Arjan hier barbecueën. Laura vond het allemaal prima, zolang ze maar bij iemand op schoot mocht zitten. Ze heeft al vroeg gegeten en is op tijd naar bed gegaan, ondanks dat ze ook al een lang middagdutje had gedaan.
We zijn op 11 augustus boodschappen gaan doen. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen.
Op 12 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura heeft “gepuzzeld” en is met opa naar de hertjes geweest.
We zijn op 13 augustus al vroeg naar het consultatiebureau geweest met Laura. Ze woog 9.570 gram en was 76 cm; netjes op de middenlijn. De arts heeft haar nagekeken en alles was goed. Bij de prikken die ze kreeg (één in haar arm en één in haar been) moest ze even erg hard huilen, maar gelukkig ging het daarna gauw beter. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen ook. ’s Middags heeft Laura alvast een mooie tekening gemaakt voor tante Maartje’s verjaardag. Daarna hebben Bas, Laura en ik even in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwamen opa en oma Van Mierlo. We zijn even naar de eendjes gewandeld en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 14 augustus was tante Maartje jarig. Na Laura’s middagdutje zijn Bas, Laura en ik naar het feest gegaan; Mark kwam na zijn werk. Laura is erg lief geweest. Ze heeft fijn rondgeschuifeld en gekropen, heeft lekker van de kaasjes en de chips gesmuld en heeft lief gespeeld. Na haar eten heeft ze een uurtje in het campingbedje geslapen.
Laura gaat nu meestal overdag maar één keer naar bed. Ze slaapt nu na de middagboterham tot zo’n 15.00 uur.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative